Samenwerking versterken

Herken jij vragen als:

Hoe maken we als nieuw team een vliegende start?

We moeten eenduidiger gaan werken als team. Hoe doen we dat?

Hoe worden we proactiever en zelfstandiger als team?

We zouden vaker feedback moeten geven aan elkaar…

Samenwerken aan resultaten

Op elkaar vertrouwen, elkaars kwaliteiten benutten, elkaar ondersteunen én scherp houden, kunnen omgaan met conflicten, samen knopen doorhakken en verantwoordelijkheid nemen voor de resultaten.

In een teamtraject krijgt een team inzicht in deze aspecten van samenwerken en gaan ze ermee aan de slag, waarbij de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor teamresultaten altijd centraal staat. Teamleden krijgen zicht op hun eigen teamproces en oefenen in het bespreken van hun eigen (in-)effectieve manieren van werken. Zo leren ze om al doende om de onderlinge samenwerking in goede banen te leiden ten dienste van het teamresultaat.

De opzet van een teamtraject is maatwerk, afgestemd op de vraag en de ontwikkelingsfase van het team. Een traject kan bestaan uit een of meer begeleide teambijeenkomsten, teamcoaching on-the-job, sparren met de leidinggevende die de bijeenkomst zelf leidt, er is van alles mogelijk. Vanwege mijn werkervaring in de IT begeleid ik regelmatig IT teams, hier vind je daarover meer informatie.

Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Wat klanten zeggen